Followers

Search This Blog

Loading...

KOREAN HAIRBAND STYLE


Bunga Pahar d' Riyadh


2 minggu lepas dapat panggilan dari member minta tolong buatkan bunga telur untuk 26 April 2012.
Member kat sini belajar agama kat Dar udh Dhikr dan dorang ada buat International Day pameran kebudayaan masing2. Member mewakili Malaysia dan perlukan barang kebudaan dan salah satunya Bunga Telur & sirih Junjung.
Pikir punye pikir tengok dalam bilik ART aku berlambak reben yg guna masa adik aku kawin. Boleh ajelaa. Inilah hasilnya...bunga telur/ pahar di Riyadh ....

New Design Coming In


New Design & New flower for hairband.....
Baru sangat-sangat  buat atas permintaan jiran-jiran aku kat  sini
Korang berminat tak!!!





Hair Clip....My New project




Felt, ribbon, lace and hair clip....look very cute

Big Flower headband



My new design headband....Korea girl in da house


New Design Abaya from Riyadh, Arab Saudi
Interested...visit Facebook Abaya D' Riyadh or pm or inbox email whatzzup_e@yahoo.com


My design and my new collection of Abaya!!!

Abaya biasa dikaitkan dengan orang Arab dan merupakan pakaian rasmi bila kita berada dikhalayak awam. Abaya mesti berwarna hitam hanya dibezakan dengan corak atau design dibahagian-bahagian tertentu.

Untuk kelainan, saya telah jadikan Abaya mengikut citarasa orang Malaysia dan senang dan selesa bila dipakai. Abaya ini jenis sarung dan menggunakan 2 jenis kain berbeza, kain fursan (iaitu kain abaya berwarna hitam) dan kain bercorak bagi menampakan elegan dan bergaya bila dipakai.

Bagi anda yg berminat dan ingin memiliki Abaya ini, boleh terus menenpah dari saya hanya dengan memberi ukuran badan, dada dan tinggi sahaja. Penghantaran POS dari Saudi akan terus ke rumah anda....

 RM290 sahaja!!!
(5 orang yg pertama menempah ABAYA akan mendapat penghantaran POS percuma dari Riyadh.
Tawaran sehingga 31 Disember 2011)


Selesa dan yakin bila dipakai.... Special design oleh saya untuk anda!!!


Sama seperti Abaya bezanya ikut citarasa dan keselesaan budaya Malaysia!!!

Headband/ Cekak Rambut


 Selepas habis projek bunga telur, aku dapat ilham buat benda ni pulak. Niat dihati nak biz benda ni kat Riyadh, tapi tengoklaa dulu kalau ada permintaan yg menggalakan yee. Korang kat Malaysia kalau nak oder, boleh ajee!!!

Headband yg ke 3 aku buat dan kombinasi warna pun sangat menarik. Suka sangat dengan hasil seni yg aku buat.
Harap Syirah dan Zulaika anak jiran aku kat sebelah menyukainya 


my new assignment selepas balik dari cuti-cuti Malaysia